tirsdag den 8. januar 2013

The Black Dagger Brotherhood - Blodslaven

Titel: Blodslaven
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J.R. Ward
Antal sider: 614
Udgivet: 21-11-12
Sprog: Dansk 
Udgiver: Tellerup 
Originalsprog: Engelsk 
Originaltitel: Lover Awakened 
Læst: 6. januar  2013 og 15-16. februar 


Blodslaven af J. R. Ward er 3 bind i serien The Black Dagger Brotherhood og er en skønlitterær roman. En tidligere slave, vampyren Zsadist, bærer stadig rundt på arerne fra fortiden, der er fyldt med ydmygelse og smerte. Berømt for hans umættelige raseri og hans truende, brutale handlinger, gør at han er frygtet af mennesker og andre vampyrer. Vrede er hans eneste følgesvend og frygt er hans eneste lidenskab, indtil han redder den smukke kvinde, Bella, fra det onde Lessening Society. Bella er med det samme fortryllet af den sydende kraft, som Zsadist besidder. Men selvom deres begær for hinanden, bliver større og større, bliver Zsadist´s hævntørst imod Bellas plageånde så stor, at den bringer ham til randen af sindssyge. Nu må Bella hjælpe hendes store kærlighed med, at komme igennem minderne af hans forfærdelige fortid, så han kan få en fremtid med hende.

Igen havde jeg meget meget høje forventninger da jeg startede på denne helt fantastiske bog. Men som sagt så levede den fuldstændig om til mine forventninger og mere til. Jeg læste den på en nat, blev simpelthen så grebet af den at jeg ikke kunne lægge den fra mig. Den er opbygget på samme måder som de to første i samme serie, hvor man følger flere personer. Bogens primære handlingsforløb er forholdet mellem Bella og Zsadist, som udvikler sig hele vejen igennem bogen. Men også John som vi kender fra sidste bog får en større rolle i denne bog og man følger hans handlinger og tanker. Den mest spændende person i denne bog er helt sikkert "Blodslaven" Zsadist, der virkelig gennemgår en fantastisk udvikling i denne bog. Han går fra at være en hård, vred og følelses kold medlem af broderskabet til at være en varm, betænksom og lykkelig mand med shellan og barn. I de to første bøger er Zsadist blevet udstillet som en farlig person men allerede i starten af bogen får man indtryk af den skadede mand der gemmer sig bag det arret ansigt. Hans interesse for Bella vokser igennem bogen og hans kærlighed til hans tvillingebror Phury er meget rørende, i sær til sidst da han undskylder ham for hans opførsel over for ham. Det er en meget smuk scene. 
Men alt i alt er det en meget sexet og romantisk bog, der får en endnu mere ind i broderskabets verden. Det er helt klart igen en af mine yndlings bøger som jeg helt sikkert vil læse igen inden længe.. :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar