lørdag den 19. januar 2013

Shadow Falls #3 - Fanget ved tusmørke

Titel: Fanget ved Tusmørke 
Serie: Shadow Falls 
Forfatter: C.C. Hunter
Antal sider: 448
Udgivet: 26-10-2012
Sprog: Dansk 
Forlag: Tellerup 
Originalsprog: Engelsk 
Originaltitel: Shadow Falls - Taken at Dust 
Læst: 14-15. januar

"Kylies største ønske er at finde frem til sandheden - sandheden om hvem hendes rigtige familie er, sandheden om hvem af de to hun er forelsket i, er den bedste for hende, og sandheden om hvilken overnaturlig skabning, hun i virkeligheden er. Men Kylie støder hele tiden på hemmeligheder som kan ændre hendes liv for altid - og ikke nødvendigvis til det bedre."

Efter at have læst de første bøger om Shadow Falls lejren var jeg spændt på denne bog. Jeg må sige jeg blev ikke skuffet, denne bog er rigtig god. Elsker lejre stemningen som Hunter har fået opbygget. Jeg nød hver en side og blev grebet ind i universet. 

Kylie leder stadig efter svar på hvem og hvad hun er. Der sker små ting hele tiden, som til sidst smukt bliver flettet sammen og giver mening. Hun hjælper et Jane Doe genfærd med at finde ud af hvilken fortid hun har. Kvinden får lige så stille sin hukommelse tilbage. Hun viser Kylie små glimt af hvad der er sket med hende, fx lige inden hun blev slået ihjel. Samtidig hjælper genfærdet Kylie og beskytter hende og advare hende mod fare. Da der stilles tvivl ved kvindens fortid er Kylie ikke i tvivl om at hun ikke er ond.Hele mysteriet om det kvindeligegenfærd, virker lidt som en krimi, hvilket jeg faktisk godt kan lide. Det giver bogen lidt mere end bare en ungdoms bog. 


Igen er jeg helt vildt med det forhold Kylie har til de personer omkring hende. Della og Miranda er dejlige personer. Jeg følger ikke kun Kylies kærlighed men også Mirandas. Jeg er personligt helt forelsket i Perry og måden han tackler Miranda på. Hans syge jaloux er bare så sød og jeg håbede hele vejen igennem at de ville finde sammen. Ellie viser sig jo at være en alle tiders person, og hendes skæbne er tragisk. 

Forholdet med Lucas og Derek ændrer sig ikke så meget i denne bog. Lucas er stadig inden i varmen og Derek ude i kulden. Jeg er stadig team Derek og jeg synes helt sikkert hun skal til at komme i gang med at være sammen med ham. Lucas forstår ikke hendes problemer som Derek gør det. For mig er det ikke svært at se hvem der er den rigtige for hende, Men så skal der bare krydses fingre at i de næste to bøger at hun indser det som jeg allerede ved :) hehe 
Plottet virker gennemtænkt og jeg elsker at man lige nøjagtig nok information til at man bliver holdt til ilden. Jeg elsker virkelig den her serie og jeg glæder mig som et lille barn til at 4'eren udkommer. Kan slet ikke vente. Hvis man ikke har læst Shadow Falls serien endnu, synes jeg ikke det kan gå hurtig nok med at komme i gang. Hvis man har læst de to andre så skal man have den her med også ;) 

2 kommentarer:

 1. Hej Kicki,
  Sikke en fin blog du har dig. Jeg linker gerne tilbage. :)
  Vh. Sabine

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg har både 1, 2 , 3, 4 og venter på at 5'ern kommer på hylderne. Serien er FANTASTISK!!!!! Kan klart anbefales. Læste en af bøgerne på 3 dage fordi at jeg var så opslugt. Universet er fantastisk og sproget er genialt!. Helt klart 6 stjerner her fra.

  Hilsen Cecilie.

  P.S (advarsel, spoilers) Kaylie er en skabning der hedder Kamæleon. Det finder du meget mere ud af i 4'ern :)

  SvarSlet